Tervetuloa lukemaan Random Finnish Lesson -blogiani!

Welcome to read my Random Finnish Lesson blog!

If you are new to my blog, I warmly advice you to switch into a web version (scroll down the page) as I have all kinds of useful lists and links on the right hand banner. I'm quite sure that I have already written something about the most common grammar topics. However, if you cannot find something that you are looking for, feel free to leave a comment or a question. I hope you'll find this blog useful and share it with your friends. Good luck with your Finnish studies! :)

Suomenkielisille lukijoille: Kiva, että olet päätynyt lukemaan mun blogia ihanasta kielestämme! Toivottavasti kerrot tästä myös suomea opiskeleville tuttavillesi. Jos olet opettaja ja haluat hyödyntää blogia opetuksessasi, anna mennä vaan. Merkitse kuitenkin lähde, niin saan toivottavasti lisää lukijoita ja lisää ostajia mun selkokirjoille.:) Opas koululaisen vanhemmille -selkokirja on vapaasti kopioitavissa ja muokattavissa. Kiva, jos siitä on hyötyä opettajille ja vanhemmille!

Olen koonnut tähän postaukseen kaikki selkokieleen liittyvät jutut. Olen erittäin kiinnostunut puhumaan selkokielestä ja selkokirjoista, joten ota yhteyttä, jos haluat minut kylään.:)

Kurssit: 


Muuta: 


1 comment: